NOVES TROBADES ARQUEOLÒGIQUES A LA VALL DE LA RIERA

Us mostrem les imatges obtingudes ahir de les restes arqueològiques trobades sota el Passeig d’Hortsavinyà, a l’alçada aproximada entre Ca la Lluïsa i Can Tapiola. Com a entitat, demanarem que es faci un estudi detallat de tots els vestigis que vagin apareixent al llarg del recorregut dels col·lectors i que, en la mesura del possible, es compatibilitzi el desenvolupament de les obres amb la seva preservació.

Per altra banda, fem una crida a que les excavacions dels col·lectors siguin especialment curoses ja que les obres, a partir d’ara, entren en el tram on és més fàcil que apareguin restes arqueològiques de diverses èpoques i tipologies. La Plataforma durà a terme el seguiment.

Murs riera

Escribe un comentario

Puede usar HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>