INICI DE LES OBRES DELS COL·LECTORS DE LA DEPURADORA DE L’ALT MARESME NORD AL TRAM QUE TRAVESSA LA VALL DE LA RIERA DE PINEDA

(05/03/10)

1.- L’inici d’aquest tram de les obres sense que, prèviament, s’hagi convocat la Comissió de Seguiment per parlar-ne, és un incompliment flagrant dels compromisos de l’ACA que va adoptar al respecte. Volem manifestar que aquesta comissió NO S’HA REUNIT des del mes de juliol de l’any passat i que, per part de l’ACA, en aquell moment, es va assegurar que abans de començar aquest tram s’informaria de tots els detalls a la pròpia comissió; aquesta reunió s’hauria d’haver realitzat al mes de novembre.

 

2.- Davant l’incompliment d’aquest compromís per part de l’ACA, la Plataforma, al llarg del darrer mes, ha demanat en tres ocasions de mantenir una trobada amb l’ajuntament per tractar sobre la marxa de les obres, sense que, de moment, haguem obtingut cap resposta. Per tant, ens veiem obligats a desmentir a l’alcalde al punt on diu que es venen realitzant reunions de seguiment de manera periòdica.

 

3.- Per tot plegat, la nostra entitat, vol manifestar que la Comissió de seguiment de les obres de la depuradora NO FUNCIONA i ES TROBA ABSOLUTAMENT PARALITZADA.

 

4.- Així doncs, considerem que aquesta comissió informativa s’hauria de reunir de manera immediata i no pot esperar fins després de Setmana Santa per fer-ho, amb totes les obres en marxa.

 

5.- Si la comissió es va constituir, l’any 2008, va ser per informar i tractar les qüestions més rellevants del projecte abans d’iniciar-se les respectives fases d’execució. Pensem que la comissió ha de servir per això i no acceptarem que tan sols sigui un aparador per actuar com a quartada d’una política de fets consumats.

 

6.- La Plataforma farà arribar a l’ACA i al propi ajuntament aquesta queixa i la necessitat que la trobada de la comissió de seguiment no s’endarrereixi més

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.